Bijles

Bijles bij Fastbijles.nl

Hoewel veel kinderen de basisschool en het voortgezet onderwijs zonder problemen doorlopen, zijn er ook heel veel jongens en meisjes die moeite hebben met een aantal aspecten in het onderwijs. De problemen kunnen op sociaal-emotioneel gebied liggen, op lichamelijk gebied of er is extra hulp nodig bij de cognitieve vakken. Het gebeurt regelmatig dat een kind uitvalt op het gebied van taal. Het taalonderwijs is danBijles ook best complex. Er moet van alles worden geleerd op het gebied van spelling, werkwoorden, technisch lezen en begrijpend lezen. Als jouw zoon of dochter moeite heeft met een van deze onderdelen, zal hij of zij waarschijnlijk extra hulp krijgen op school van de leraar. Maar wat als het niet werkt en je wilt toch dat je kind de achterstand wegwerkt? Goed nieuws, want bij Fastbijles.nl kun je ook zelf  je kind thuis helpen en wat is er waardevoller dan door je eigen inspanning je kind te zien groeien en van elkaar te leren.  Wanneer je als ouder een training en bijlessen bij ons volgt dan weet je precies hoe je je kind kunt coachen.

Je kind is natuurlijk gewend om al sinds de geboorte van u als ouder alles te leren. Met de tools en kennis die wij u bieden, bent u zelf in staat om uw kind ook dat te leren, waar hij of zij moeite mee heeft op school. U kunt als ouder uw kind op de meest vertrouwde wijze iets aanleren en zo instinctief uw kennis van ouder op kind doorgeven.

 

Voor wie is bijles bij Fastbijles.nl

Fastbijles is er voor alle ouders die zelf hun kinderen thuis bijles willen geven. Het nadeel wanneer je de extra ondersteuning of bijles aan de leraar in de klas overlaat is dat het kind meestal maar 1 uur per week, of soms nog minder, extra hulp kan krijgen en dat gebeurt dan vaak in kleine groepjes. Het is geen 1-op-1 instructie (bijles) wat juist zo hard nodig is. Wanneer een jongen of meisje moeite heeft met een bepaald onderdeel is juist herhaling en 1-op-1 aandacht heel belangrijk, waarbij de kernproblemen aangepakt worden. Wanneer je thuis als ouders je kind of kinderen extra les geeft, is het prima mogelijk om bijna elke dag even aandacht te schenken aan het probleem. Bijles bij Fastbijles is ook heel goed voor ouders die een kind met dyslexie hebben. Dus als je thuis een steentje wilt bijdragen aan de goede ontwikkeling van je kind op het gebied van taal, kies dan voor extra hulp en bijlessen bij Fastbijles.

 

Voordelen van Fastbijles.nl

– Ouders geven hun kind zelf bijles.
– Geschikt voor kinderen op de basisschool.
– Het leren gebeurt spelenderwijs.