Remedial teaching Utrecht

Welkom bij Remedial Teaching Utrecht, de specialist voor kinderen met taalproblemen en dyslexie op de basisschool. Wij bieden remedial teaching – professionele bijles al vanaf €12,50 per les. Wij werken met onze unieke formule: De FAST® Methode. Onderzoeken van de universiteit Leiden hebben aangetoond dat de methode zorgt voor betere Cito resultaten en meer lees- en spellingplezier. Wij bieden remedial remediërende programma’s voor technisch lezen en begrijpend lezen.

 

De FAST® Methode

Bij Remedial teaching Utrecht werken we met de FAST® Methode. Dit is een methode die remedial teaching mogelijk maakt met Lego en kleuren. Met de methode leren kinderen lezen en spellen met Lego en kleuren. Dit maakt de begeleiding niet alleen uitdagend en spannend, maar ook tastbaar en visueel. En het stimuleert het creatief taaldenken. Wilt u meer lezen over onze ervaringen met de FAST® Methode dan kunt u hier klikken. De FAST® Methode is geschikt voor kinderen met dyslexie en taalproblemen.

 

Onze werkwijze

Bij FAST® Bijles beginnen we met een diagnostisch onderzoek. Dit is een belangrijk onderdeel van ons programma omdat we hier bepalen waar de kern van het probleem ligt. Wat heeft uw kind nodig en waar liggen de problemen? Dit is voor ons de start om een uniek FAST® Methode programma voor uw kind samen te stellen.

In de volgende fase krijgt u van ons de unieke FAST® Training. Tijdens de training leert u werken met de FAST® Methode en het huiswerk van de methode. Maar dat is niet alles: u leert ook uw kind beter begrijpen. Het samen leren is nog nooit zo leuk geweest! We hebben de beste technieken van de remedial teaching voor u samengesteld in onze unieke training zodat u er meteen mee aan de slag kunt.

Thuis gaat u aan de slag met het huiswerk van de FAST® Methode. Het kost u gemiddeld 1,5 uur per week. Het belangrijkste is dat u het tempo bepaalt en niet de remedial teacher van €50 per les. Bij remedial teaching Utrecht coachen onze remedial teachers u als u aan de slag gaat met het huiswerk. Ook houden we leervoortgang gesprekken.

Wilt u meer weten wat gebruikers vinden van de FAST® Methode, dan kunt u hier klikken.

Laat u verrassen bij remedial teaching Utrecht met een vrijblijvende demonstratie.

Remedial teaching Utrecht

Remedial teaching Utrecht

Google+
Twitter