Remedial teaching Rotterdam

Welkom bij Remedial Teaching Rotterdam, de specialist voor kinderen met taalproblemen en dyslexie op de basisschool. Wij bieden remedial teaching – professionele bijles al vanaf €12,50 per les. Wij werken met onze unieke formule: De FAST® Methode. Onderzoeken van de universiteit Leiden hebben aangetoond dat de methode zorgt voor betere Cito resultaten en meer lees- en spellingplezier.

Wij bieden remedial remediërende programma’s voor technisch lezen en begrijpend lezen.

Wat is remedial teaching

Volgens de beroepsvereniging van de remedial teaching (LBRT) betekent remedial teaching speciale begeleiding gericht op het leerproces. Dit houdt in dat er eerst een orthodidactisch onderzoek gedaan wordt, gevolgd door een handelingsplan dat past bij de behoefte van het kind en gerichte begeleiding. Belangrijk hierbij is dat het gaat om gespecialiseerde technieken, instructieprincipes en specifieke ondersteuningsbehoefte.

 

Onze werkwijze

Bij FAST® Bijles – Remedial teaching Rotterdam, doen we dit ook. Wij bieden u remedial teaching. De begeleiding is voor kinderen met dyslexie en taalproblemen. Bij FAST® Bijles wordt ook een orthodidactisch onderzoek uitgevoerd. Naar aanleiding van onze onderzoeken kunnen we precies zien waar het kind behoefte aan heeft. Naar aanleiding hiervan stellen we een speciaal programma samen uit onze FAST® Methode, dat afgestemd is op de behoefte van het kind. Zo gaat uw kind alleen werken aan zijn of haar problemen.

 

De FAST® training

Bij FAST® Bijles – remedial teaching Rotterdam vragen we niet de hoofdprijs voor remedial teaching, want we hebben gemerkt dat dit heel duur kan worden: Het kost gemiddeld €50 per les. Wij zijn het hier niet mee eens en het hoeft ook niet. Wij willen dat u alleen het noodzakelijke betaalt en daardoor kunnen we enorm bezuinigen in de kosten. Wij hebben de prijs vastgesteld op €12,50 per les.

Wat wij doen bij remedial teaching Rotterdam is u onze unieke FAST® Training bieden. U leert met de methode werken, zodat u optimaal het huiswerk met uw kind kunt oefenen. U heeft toegang tot de beste technieken en materialen uit het werkveld. Met als doel dat u uw kind thuis kunt helpen met het huiswerk van de FAST® Methode.

Maar dat is nog niet alles wat u bij remedial teaching Rotterdam krijgt. Onze professionals ondersteunen u als u met het huiswerk bezig bent. Op deze wijze waarborgen we de kwaliteit en de leervoortgang van uw kind.

Laat u verrassen met wat er allemaal mogelijk is en vraag vrijblijvend een demonstratie aan bij remedial teaching Rotterdam.

Remedial teaching Rotterdam

Remedial teaching Rotterdam

Google+
Twitter