Remedial teaching Leiden.

Welkom bij remedial teaching Leiden, de taalspecialist in Nederland voor kinderen met taalproblemen en dyslexie. Onze missie is om remedial teaching voor iedereen toegankelijk te maken, omdat we dagelijks zien hoe waardevol remedial teaching is voor een kind dat niet kan meekomen in de klas. Wij bieden remedial teaching – professionele bijles al vanaf €12,50 per les.

Wij werken met onze unieke formule: De FAST® Methode. Onderzoeken van de universiteit Leiden hebben aangetoond dat de methode zorgt voor betere Cito resultaten en meer lees- en spellingplezier.

Wij bieden remedial remediërende programma’s voor technisch lezen en begrijpend lezen.

 

Onze werkwijze

Bij Remedial teaching Leiden werken we met een unieke en succesvolle formule.

Stap 1: Onze professionals beginnen met het afnemen van een diagnostische toets bij uw kind. Dit wordt ook wel orthodidactisch onderzoek genoemd. Er wordt gezegd dat meten is weten en dat is precies wat we doen. Dankzij de onderzoeken kunnen we vaststellen waar de problemen zitten bij uw kind.

Stap 2: Vervolgens stellen we een handelingsplan op voor uw kind. We maken een uniek programma dat afgestemd is op de behoefte van uw kind. Zo kunnen we gericht aan de slag.

 

FAST® Training

Stap 3: Bij Remedial teaching Leiden krijgt u van ons de unieke FAST® Training. Wat we doen is u leren werken met de FAST® Methode. Dankzij onze jaren van ervaring hebben we de beste technieken van ons werkveld uitgezocht en die hebben we voor u beschikbaar gemaakt. Zo leert u niet alleen hoe u effectief uw kind kunt helpen met het huiswerk, maar u leert uw kind ook beter begrijpen. Leren met uw kind wordt nu nog leuker!

Stap 4: De professionele bijles begint. U oefent gemiddeld 1,5 uur per week met de FAST® Methode. Onze professionals van remedial teaching Leiden coachen u. Ook hebben we voortgangsgesprekken. Het programma Remedial teaching Leiden duurt gemiddeld 15 lessen, afhankelijk va de behoefte van uw kind. Heeft u meer lessen nodig, geen probleem want u bepaalt het tempo. Samen doen we het!

 

Bij FAST Bijles werken we met de FAST® Methode.

Wij werken al jaren met de FAST® Methode. Dit is de leukste methode om kinderen met taalproblemen en dyslexie te helpen op de gebieden van spelling, technisch lezen en begrijpend lezen.

De kinderen leren woorden en zinnen lezen en schrijven door middel van Lego en kleuren. Het kind gaat letterlijk woorden en zinnen bouwen met Lego. Wat is er nu leuker dan uw kind te zien werken met Lego, wat niet alleen vertrouwd voor ze, maar tegelijk ook hun problemen wegpoetst!

Het werken met dit systeem maakt de taal niet alleen spannend en uitdagen, het maakt het ook tastbaar en visueel. Voor kinderen met dyslexie en taalproblemen is dit een goede aanvulling op de veelal droge stof in de klas. Daarnaast leert het kind patronen in de taal zien en stimuleert het creatief taaldenken.

Laat u bij remedial teaching Leiden overtuigen met een gratis demonstratie.

Remedial teaching Leiden

Remedial teaching Leiden

Google+
Twitter