Remedial teaching Den Haag

Welkom bij Remedial Teaching Den Haag, de specialist voor kinderen met taalproblemen en dyslexie op de basisschool. Bij FAST Bijles heft u al remedial teaching vanaf €12,50 per les. Dit doen wij al jaren met onze succesvolle formule: De FAST® Methode. Onderzoeken van de universiteit Leiden hebben aangetoond dat de FAST® Methode zorgt voor betere Cito resultaten en meer lees- en spellingplezier. Wij bieden remedial remediërende programma’s voor technisch lezen en begrijpend lezen.

Bij FAST® Bijles is leren met uw kind nog nooit zo leuk gemaakt!

 

Onze werkwijze

Bij FAST Bijles werken we met het principe van remedial teaching. Wilt u meer weten over wat remedial teaching is, dan kunt u op de LBRT site kijken. Of voor de signalering van taalproblemen kunt u hier klikken.

Wat we doen bij remedial teaching Den Haag is eerst een diagnostisch onderzoek afnemen. Zo weten we precies waar de problemen van uw kind zitten. De volgende stap is dat onze remedial teachers een handelingsplan gaan opstellen. We maken een uniek FAST® Methode programma voor uw kind. Vervolgens krijgt u de FAST® Training. In drie trainingen leren we u werken met de FAST® Methode. Dankzij onze jaren van ervaring hebben we de beste technieken van ons werkveld uitgezocht en die hebben we voor u beschikbaar gemaakt. Zo leert u niet alleen hoe u effectief uw kind kunt helpen met het huiswerk, maar u leert uw kind ook beter begrijpen. Leren met uw kind wordt nu nog leuker! En het kost u maar 1,5 uur per week en de begeleiding is helemaal aan huis!

Ook coachen onze remedial teachers u en hebben we leervoortgang gesprekken. Op deze wijze krijgt uw kind het beste en tegelijk remedial teaching.

 

De FAST® Methode

De methode werkt met Lego en kleuren. Dit maakt het leren niet alleen leuk, maar ook uitdagend en tastbaar. Wat is er nu leuker dan je kind te leren lezen en spellen met Lego. Uw kind bouwt woorden en zinnen met Lego. En het leuke is dat het ook nog werkt!

 

Maak kennis met remedial teaching Den Haag en vraag een vrijblijvende demonstratie aan.

Remedial teaching Den Haag

Remedial teaching Den Haag

Google+
Twitter