Remedial teaching Gouda

Welkom bij Remedial teaching Gouda, de specialist in het begeleiden van kinderen met taalproblemen en dyslexie. Bij FAST® Bijles bieden we remedial teaching, wat ook professionele bijles genoemd wordt, aan voor €12,50 per les. In Nederland vindt u nergens zoveel kwaliteit voor deze prijs.

Wij werken met onze unieke formule: De FAST® Methode. Onderzoeken van de universiteit Leiden hebben aangetoond dat de methode zorgt voor betere Cito resultaten en meer lees- en spellingplezier. Wij bieden remedial remediërende programma’s voor technisch lezen en begrijpend lezen.

 

Onze werkwijze

We beginnen bij remedial teaching Gouda altijd met een diagnostisch onderzoek. Zo weten we precies waar de problemen bij uw kind zitten. Vervolgens stellen we een handelingsplan op. We maken een uniek FAST® Methode programma dat helemaal afgestemd is op wat uw kind nodig heeft. De FAST® Methode is een linguïstische methode die taalproblemen remedieert bij kinderen met taalproblemen en dyslexie. Centraal staat het leerproces van uw kind. De methode werkt met Lego en kleuren.

Vervolgens krijgt u onze unieke FAST® Training. Om de remedial teaching succesvol te maken hebben we ook uw hulp nodig. Onze professionals trainen u met de FAST® Methode en leren u denken als een echte remedial teacher. U leert uw kind beter begrijpen. Het leren is samen nog nooit zo leuk geweest.

Vervolgens gaat u aan de slag met het huiswerk van de FAST® Methode. Ook coachen onze remedial teachers u en bewaken ze de leervoortgang van uw kind. Ook worden er tussentijdse toetsen afgenomen. U ziet het, er wordt remedial teaching aangeboden. Wilt u meer lezen over wat remedial teaching is dan kunt u hier klikken.

 

De FAST® Methode

Bij remedial teaching Gouda werken we met de FAST® Methode. Dit is een speciale methode die ontwikkeld is om problemen bij spelling, technisch lezen en begrijpend lezen te remediëren. Er wordt gewerkt met Lego en kleuren. Dit maakt de taal niet alleen uitdagend en spannend voor uw kind. Het zorgt er ook voor dat de taal tastbaar en visueel wordt. Voor kinderen met taalproblemen en dyslexie is dit een verademing op de stof in de klas en tegelijk een goede aanvulling. Tot slot stimuleert het Lego systeem ook het creatief taaldenken.

Wilt u meer weten over wat gebruikers vinden van de FAST® Methode, klik dan hier.

Laat u bij remedial teaching Gouda overtuigen met een gratis demonstratie.

Remedial teaching en bijles Gouda

Remedial teaching en bijles Gouda

Google+
Twitter