Remedial teaching Delft

Welkom bij Remedial Teaching Delft, de specialist voor kinderen met taalproblemen en dyslexie op de basisschool. Bij FAST Bijles krijgt uw kind remedial teaching – professionele bijles al vanaf €12,50 per les. Ons succes is de FAST® Methode. Onderzoeken van de universiteit Leiden hebben aangetoond dat de methode zorgt voor betere Cito resultaten en meer lees- en spellingplezier. Wij bieden remedial remediërende programma’s voor spelling, technisch lezen en begrijpend lezen.

 

De FAST® Methode

De FAST® Methode is een remedial teaching methode die werkt met Lego en kleuren. Uw kind leert lezen en spellen met Lego en kleuren. Dit maakt het niet alleen spannend en uitdagend, maar maakt het ook tastbaar. Door het Lego systeem leert uw kind snel en gemakkelijk de taalpatronen herkennen. De taal is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Daarnaast stimuleert het creatief taaldenken. Voor kinderen met ernstige taalproblemen en dyslexie is dit een verademing op de regeltjes in de klas.

Ook hebben we onderzoek laten doen door de universiteit Leiden en Fontys Remedial teaching opleiding. Telkens lieten de onderzoeken zien hoe effectief de FAST® Methode is. De kinderen haalden er niet alleen betere Cito resultaten van. Het toonde zelfs aan dat kinderen die alleen instructie in de klas kregen, achteruit gingen, terwijl de kinderen die begeleiding met de FAST® Methode kregen sterke leerrendemement stijging lieten zien.

 

Onze werkwijze

Bij FAST® Bijles – Remedial teaching Delft nemen we eerst diagnostisch onderzoek af om te kijken waar de problemen zitten. De vervolgstap is om een handelingsplan op te stellen. Het handelingsplan bevat een uniek FAST® Methode programma dat afgestemd is op wat uw kind nodig heeft. Het programma is zo samengesteld dat de taal helemaal opnieuw wordt opgebouwd voor uw kind. Zo krijgt uw kind een stevige basis en de mogelijkheid om weer mee te komen in de klas.

De volgende stap is dat u de unieke FAST® Training krijgt. Na de training gaat u aan de slag met het huiswerk van de FAST® Methode. Bij remedial teaching Delft coachen onze professionals u en houden we voortgangsgesprekken. Samen werken we aan de voortgang van uw kind.

 

Neem gerust contact op met remedial teaching Delft en vraag naar een vrijblijvende demonstratie.

 

Remedial teaching Delft

Remedial teaching Delft

Google+
Twitter