Remedial teaching Amsterdam

Remedial teaching
Een klas is een mengelmoes van kinderen. Dat is niet oneerbiedig bedoeld, maar elk kind is nu eenmaal uniek. Gelukkig zijn kinderen flexibel genoeg zich aan te kunnen passen aan het algemene aanbod in het onderwijsproces. Soms loopt dat wel eens spaak en kan het kind het tempo even niet meer bijhouden.
Ongetwijfeld zal de onderwijzer of onderwijzeres er alles aan doen om jouw kind de specifieke aandacht te geven die het verdient. Maar door de grootte van de klas en de diversiteit van de leerlingen is dat niet altijd mogelijk. De leerling loopt een achterstand op en dat moet op een of andere manier hersteld worden. Remedial teaching, of herstellend leren, is dan de oplossing.
Een nieuwe methodeRemedial Teaching Amsterdam
Remedial Teaching Amsterdam heeft daarin een uniek concept gevonden.
Aan de hand van de FAST-Methode, een werkwijze met kleuren en legostenen, leert Remedial Teaching Amsterdam de ouders hoe zij hun kinderen kunnen helpen met vooral taalachterstanden en dyslexie. Het is de professional die de ouders ondersteunt met het huiswerk van de methode.
De voordelen
Verreweg het belangrijkste voordeel is de betrokkenheid die een ouder verkrijgt bij het onderwijsproces van zijn of haar kind.
Maar er zijn meer voordelen aan deze bijzondere methode van Remedial Teaching Amsterdam:
• De FAST-Methode is een werkwijze gebaseerd op het gebruik van meerdere zintuigen (kleuren, Lego en vormen)
• Remedial Teaching Amsterdam past niet alleen zelf de methode toe, maar zet zijn professionele krachten ook in, om deze werkwijze aan ouders te leren.
• Je bespaart als ouder met deze aangeleerde methode tijd en geld.
• Je wordt een waardevol aanspreekpunt voor je kind als het om school gaat.
• HET WERKT! Blader eens rustig door deze internetsite, klik op de diverse links en ontdek hoe je via Remedial Teaching Amsterdam niet alleen je kind kunt helpen, maar er zelf ook nog wat van kunt opsteken.
U als ouder bent van nature het beste in staat om uw kind dingen bij te brengen en te leren. Als u als ouder de tools in handen kunt krijgen om hier actief mee aan de slag te gaan, kunt u buiten schooltijd uw kind op een natuurlijke en vertrouwde manier de stof bijbrengen, waar hij of zij moeite mee heeft tijdens de les. Wij kunnen u die tools bieden en u aanleren om vol zelfvertrouwen uw kind te begeleiden in het leerproces.
Google+
Twitter