Ervaringen

Mevrouw Theunissen


Ik wilde altijd al mijn kind helpen, maar ik wist niet hoe. De school gaf mij altijd oefenbladen mee, maar ik merkte dat mijn kind dat niet leuk vond. Ik moest veel zeuren bij haar. Volgens mij raakte ze alleen maar meer gefrustreerd. Ik kon niet tot haar doordringen. Ik zag haar resultaten alleen maar achteruit gaan, wat mij heel erg frustreerde. Ik heb eerst een oefenwebsite ingeschakeld, zodat ze op de computer kon oefenen. Op de oefenwebsite haalde ze telkens hoge cijfers, maar op school gingen haar cijfers niet vooruit. Thuis was ze blij, maar als ze van school terugkwam dan was ze weer verdrietig. Toen ben ik bij jullie gekomen, want ik was het gewoon zat. Wat ik wilde was dat ik het zelf kon oplossen. Na de spellingtraining kon ik meteen met Kiara aan de slag. Ze vond het werken met de Lego stenen erg leuk en ik kon gewoon merken dat het kwartje viel. Dat was heel leuk om te zien! Ook kon ik nu beter met haar juf praten. Ik begreep nu ook haar Cito scores en samen hebben we kunnen praten over een handelingsplan wat ze eerst helemaal niet deden. Kiara is nu erg blij en gelukkig in de klas en ik kan als moeder niets mooiers wensen, dank jullie wel!

Mevrouw Cornelisse


Ik heb een dochtertje Sarah. Een jaar geleden vertelde de juf mij dat ze erg geschrokken was van het technisch lezen van Sarah. Sarah zit in groep 3. De hulp die zij nodig had kwam pas een half jaar later. Ik moest toezien hoe Sarah langzaam slechter werd in lezen en eigenlijk kon ik niets doen. Ik bood zelfs aan om zelf de logopedist te betalen, maar de school organiseerde het zelf. Ik moest wachten. Aan het einde van groep 3 kwam dan eindelijk de hulp, maar het ergste was al gebeurd. Sarah moest blijven zitten. Ik ben na zoeken uiteindelijk bij jullie terecht gekomen en heb de training gevolgd voor spelling en technisch lezen. Elke week oefenden we op dinsdagmiddag en zaterdag. Zij koos de tijden uit. Wat hebben we een vooruitgang geboekt in die tijd zeg. Ook heb ik nu het gevoel dat ik beter met de juf kan praten bijvoorbeeld over het handelingsplan en hoe ze Sarah in de klas gaan helpen. Heel erg bedankt voor de steun! Mevrouw Cornelisse, moeder van Sarah.

Tineke


Beste meneer van FAST®Bijles. Bedankt voor de training. De FAST-Methode is erg goed bevallen voor mijn zoontje. Hij is dyslectisch en ik zocht een manier om hem beter te helpen thuis. Hij kreeg wel werk mee van het dyslexie instituut waar hij zat, maar dat hield op een gegeven moment op. Toen ik jullie zag was ik meteen enthousiast. Het was voor mij erg leerzaam. De methode is erg interessant en goed te grbuiken. Ik begrijp de problemen van Markus nu een stuk beter. Het ging allemaal erg goed en Markus doet het een stuk beter met zijn spelling. Tineke, de moeder van Markus.

Mevrouw Abdelkader


Beste FAST®Bijles, In het begin was ik sceptisch over FAST®Bijles, want hoe kan ik nou mijn kind helpen. Maar de training gaf mij veel inzichten in wat mijn Meryem doormaakte op school. Ik voelde niet alleen haar frustraties, maar ik begrijp het nu ook helemaal. Samen konden we nu aan de slag en ik sloot zo goed bij haar aan dat ze elke dag met meer plezier naar school ging. Ik weet niet meer goed wanneer het omslagpunt kwam, maar opeens snapte ze gewoon wat spelling was. Ze zag de analogie en vanaf toen werd het makkelijk. Ik wil jullie heel erg bedanken voor de training en de steun die ik tijdens het traject van jullie kreeg. Oh ja, en ik durf het niet te zeggen, maar mijn spelling is nu veel beter vooruit gegaan. Ik snap nu ook zelf de regels. Je doet het vaak zo vanzelf dat je niet weet hoe het precies werkt. Misschien kom ik nog terug voor de werkwoord spelling training! Mevrouw Abdelkader, moeder van Meryem.

Mohammed


Mijn vader en moeder zijn slecht in de taal en zij konden niet de FAST®Bijles doen. Mijn nicht vroeg toen aan mij of ik de training wilde volgen om mijn zusje te helpen. Ik heb de training gevolgd en het was erg leuk. Ik zit zelf in 5 havo. Ik had het wel druk met mijn examens, maar dat heb ik voor mijn zusje over. We hebben veel gebouwd met Lego en gekleurd. Ik was erg blij dat Fatima betere Cito scores haalde! Maar zelf heb ik er ook veel van geleerd. Het was erg leuk! Mohammed, broer van Fatima.
Google+
Twitter