Bijles basisschool Rotterdam

Welkom bij FAST® Bijles basisschool Rotterdam, waar remedial teaching en bijles samenkomen. Bij FAST® Bijles basisschool Rotterdam bieden we u remedial teaching (wilt u meer weten wat remedial teaching is, klik dan hier) voor de prijs van een bijles, maar dan nog iets goedkoper. Hoe we dit doen? Heel simpel. Dit doen we met de FAST® Methode. Dit is een remedial teaching methode die werkt met Lego en kleuren. Het remediëren (wegpoetsen) van taalproblemen gebeurt met Lego en kleuren. Het kind mag dus weer gaan legoën. Het is niet alleen uitdagend, maar ook tastbaar en effectief. Voor kinderen die moeite hebben met de lezen en spellen is dit een verademing op de veelal droge stof in de klas.

Daarnaast nemen we diagnostisch toetsen af om een precies te weten waar de problemen zitten bij uw kind. Op deze wijze kunnen we een programma samenstellen dat geheel is toegespitst op wat uw kind nodig heeft. We gaan terug naar de basis van de taal en van daaruit bouwen we het steentje voor steentje op.

Vervolgens trainen onze remedial teachers u met de FAST® Methode, zodat u effectief en als een echte remedial teacher aan de slag kunt. We leren u niet alleen de kernconcepten en achtergronden van de taal, maar onze remedial teachers leren u de kneepjes van het vak. Zo leert u denken als een echte remedial teacher. En het is ook niet moeilijk, want iedereen kan het doen. We hebben zelfs middelbare scholieren getraind die de begeleiding gaven aan hun jongere broertje of zusje van de basisschool.

Het huiswerk maken met uw kind wordt zo niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam. U gaat uw kind beter begrijpen en u ziet uw kind groeien. Wilt u meer weten, neem gerust contact met ons op of vraag bij FAST® Bijles basisschool Rotterdam een gratis demonstratie aan.

bijles basisschool rotterdam